Was onze vorige CD nog breed georiƫnteerd op Europese folk, deze CD is vooral gericht op Vlaamse en Franse dansmuziek. We gaven onze eigen draai aan de standaarden: drie maal in de rondte, vier maal over de kop. Het resultaat is een bonte verzameling eigen composities in een excentriek jasje.
[klik voor meer info]

 

De Gonnagles zijn een behoorlijk zot, maar bovenal heel getalenteerd collectief. Ze slagen erin om wilde feestmuziek te mengen met ingetogen momenten vol mooie muziek. De Gonnagles zijn met veel, maar dit doet werkelijk niets af aan de energie, die vaak van het podium afspat; kortom, maak dat je een feestje van hen kan meemaken. Toon van Mierlo
[klik hier voor meer informatie over de Gonnagles]

Gonnagles CD/ DVD Presentatie

Op zaterdagavond 11 januari 2013 presenteren we onze nieuwe live-CD en DVD in de Vrijhof in Enschede. Er is ruimte om te dansen, te staan en natuurlijk om te luisteren. Er staan 9 nieuwe nummers op en 6 oude. Allemaal eigen werk, deels met zang.De presentatie is in de Vrijhof met dansuitleg om 19 uur en het concert begint om 20 uur. De toegangsprijs zal compleet in mindering worden gebracht op de aanschafprijs van de cd/dvd. Verdere details volgen nog, maar schrijf in ieder geval de datum vast op!Uit het voorwoord:

CDII ten Bal bestellen

Via je webcam zien we je denken: "Hoe kom ik aan die fantastische nieuwe CD van de Gonnagles? Ik heb er zo'n goede verhalen over gehoord, maar het blijft nog altijd een moeilijk te verkrijgen kleinood, alleen bereikbaar voor de happy few"Vreest niet! De redding is nabij!
Het is nu voor iedereen mogelijk om deze CD te verkrijgen voor de schappelijke prijs van 15 euro, plus verzendkosten. Stuur een e-mail naar: cd@gonnagles.nl onder vermelding van de volgende gegevens:
- naam
- adres
- aantal CD's
en eventueel:
- lievelingskleur
- je diepste verlangens
- .... en wat je al niet meer aan ons kwijt wiltJe krijgt dan een e-mail terug met het verzoek om het juiste bedrag over te maken op ons rekening nummer. Zodra het geld binnen is komen de CD's je kant op. Mochten de CD's om een of andere reden niet aan je verwachting voldoen, dan kun je hem altijd nog aan iemand anders geven :).Overigens kun je de CD ook op een van onze optredens kopen, of bij 1 van de bandleden thuis. Momenteel zijn we in gesprek om de CD ook via reguliere kanalen aan te bieden.


Online MP3 kopen
Je kunt de hele CD, of de afzonderlijke nummers, nu ook digitaal kopen, via CDBaby:

Gonnagles: CDII ten Bal